Hypnose mod afhængighed

Hvad er afhængighed, og hvordan kan hypnose hjælpe?

Afhængighed er en uhensigtsmæssig adfærd, som kan ændres ved hjælp af hypnose. Det kan være afhængighed af alkohol, stoffer, sukker, mad, spil eller andet. Første skridt til at komme fri af afhængigheden er at erkende problemet. Hypnose hjælper dig med at få de ting frem i lyset, som ligger på dit ubevidste plan. Hypnosetilstanden hjælper dig fri af de ubevidste mønstre der kan ligge bagved misbruget.

Rygestop med hypnose

Når du ryger, er du styret af nikotin. Nikotinen bestemmer alt, og du vil gøre alt for at få den. Derfor frygter du at undvære cigaretterne. Denne proces foregår i dit ubevidste (udenfor viljens kontrol), men frygten forsvinder, når du tager kontrollen tilbage, og det kan hypnose hjælpe dig med. Hypnose kaster lys over ubevidste processer og gør dem bevidste. Et rygestop med hypnose giver ingen trang eller længsel efter nikotin.

rygestop med hypnose
hypnose mod alkoholproblemer

Hypnose mod alkolproblemer

Der kan være mange årsager til alkoholproblemer. Det kan skyldes genetiske forhold, sociale og miljømæssige påvirkninger eller sorg, tab, chok og traumer. Hypnose kan hjælpe med at nedsætte alkoholforbruget eller finde en indre motivation til at leve ædru. Det gøres ved at komme ned i det ubevidste, hvor de dybere årsager til misbruget findes og bearbejde dem.

Hypnose mod madmisbrug

Rigtig mange har svært ved at styre deres madindtag. For nogle er der tale om et decideret madmisbrug. Hypnose hjælper med at få gjort op med årsagen til, at du overspiser eller føler, at du skal belønne eller trøste dig selv med mad.

vægttab med hypnose
Book en tid til
behandling med hypnose

Ønsker du at booke en tid til behandling, så kontakt mig i dag.

eller