Hypnose mod vægtproblemer

Hvordan kan hypnose hjælpe mod vægtproblemer?

Mad er i dag koblet sammen med så mange andre ting end sult. Mad hænger sammen med følelser, og derfor er det ikke så let at ændre på. Ved hjælp af hypnose kan du få arbejdet med de tanker og følelser, der får dig til at spise, som du gør.

Vægttab med hypnose

Med hypnose bliver det meget lettere at smide de overflødige kilo. Ved hjælp af hypnose kan man ændre de tanker, som gør, at man ikke træffer de rigtige beslutninger og f.eks. lige tager en portion mere, eller et stykke kage mere, eller ikke lige kommer hen at trænen. Antal behandlinger for vægttab afhænger typisk af, hvor overvægtig man er, og hvor mange ubevidste bindinger man har fået skabt til maden eller de søde sager.

hypnose mod vægtproblemer
vægttab med hypnose

Hypnose mod overspisning

Hypnose mod overspisning afslører de ubevidste årsager til at du overspiser eller trøstespiser og fjerner trangen og behovet for at bruge mad som erstatning.

Tidligere klient udtaler

Hypnosebehandlingerne har virkelig hjulpet. Nu har jeg er helt normalt forhold til mad og overspiser ikke mere.

Hypnose mod spiseforstyrrelser

En spiseforstyrrelse er kort fortalt når mad bruges til andet end at stille sultfølelsen. Tankerne om mad fylder uforholdsmæssig meget, og der kommer ubalance i forholdet mellem indtag og forbrug.

Tidligere klient udtaler

Jeg syntes hele tiden, at jeg var for tyk, og jeg kunne slet ikke lade være med at tænke på, hvor meget maden fedede. Efter et forløb hos Preben Bechmann kan jeg spise normalt igen.

hypnose mod spiseforstyrrelser
Book en tid til
behandling med hypnose

Ønsker du at booke en tid til behandling, så kontakt mig i dag.

eller