Hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en form for trancetilstand, som de fleste af os, uden at vide det, kommer i dagligt. “At falde i staver” er en hypnoselignende tilstand. Om morgenen når man ikke er helt vågen, men alligevel hører, hvad der sker i omgivelserne, er ligeledes en tilstand der kan sammenlignes med hypnose. 

Det samme gælder lige inden man falder i søvn. I denne tilstand er vores bevidste sind ikke aktivt, og der er derved mulighed for at kommunikere med underbevidstheden.

Virker hypnose og hvordan virker det?

Det korte svar er ja. Flere forskningsprojekter har vist, at hypnose har effekt ved en række fysiske lidelser og psykiske problemer.

Hypnose gør os mere modtagelige over for input udefra, og vi oplever, at vi faktisk kan gøre mere, end vi tror, ved tankens kraft.

Er hypnose farligt?

Nej. Hypnose er en helt ufarlig behandling, hvor du er ved fuld bevidsthed hele vejen igennem. Det svarer til at dagdrømme. Ligeså lidt som man kan sidde fast i en dagdrøm, ligeså lidt kan man sidde fast i hypnose. Man vil altid komme tilbage fra hypnose tilstanden. En hypnotisør kan ikke ændre på noget, som en person ikke ønsker ændret. Man kan altså ikke tvinge en person til noget, de ikke vil.

Book en tid til
behandling med hypnose

Ønsker du at booke en tid til behandling, så kontakt mig i dag.

eller