Hypnose mod fobier

Hvad er en fobi, og hvordan kan hypnose hjælpe?

Fobi er et græsk ord, der dækker over betegnelsen for en sygelig frygt eller afsky for noget, som ofte er irrationel. Der er rigtig mange ting, som man kan have en frygt eller fobi overfor, og fobien kan få en person til at gå helt i stå eller opleve panikangst. De typiske symptomer er hjertebanken, sveden, rysten og svimmelhed.

De fleste fobier kan ændres med 1-3 sessioner med hypnose, men det er forskelligt hvordan man oplever forandringen.  Nogle bliver helt fri af fobien eller angsten med det samme, mens andre oplever, at de får fjernet den grundlæggende frygt, så de kan bevare kontrollen. Og herefter vil angsten blive mindre og mindre.

Hypnose mod flyskræk

Flyskræk er én af de fobier, som rigtig mange mennesker lider af. Med hypnose bliver du i stand til at tackle angsten for at flyve.

hypnose mod flyskræk
hypnose mod vandskræk

Hypnose mod vandskræk

Vandskræk, eller aquafobi, kan være meget ødelæggende for den person, som lider af fobien. Vandskræk viser sig på mange forskellige måder. Man kan få fysisk og psykisk ubehag, og det kan påvirke ens livskvalitet. Men vandskræk kan sagtens fjernes. Hypnose er en meget effektiv behandling mod vandskræk.

Tidligere klient udtalter

Preben Bechmanns behandling har virkelig hjulpet mig. Nu kan jeg bade med resten af familen.

Hypnose mod nåleskræk

Angst for nåle (aichmofobi) er meget almindeligt, men det kan være et stort handicap, hvis man skal have taget en blodprøve hos lægen, skal til tandlægen eller på et tidspunkt kommer på hospitalet.

Tidligere klient udtalter

Jeg syntes, at det var pinligt, at en voksen mand ikke kunne få taget en blodprøve uden at panikke, men 2 behandlinger med hypnose har kureret mig fuldstændigt.

hypnose mod nålefobi
hypnose mod højeskræk

Hypnose mod højdeskræk

Altofobi er betegnelsen for højdeskræk, men ofte har højdeskræk ikke noget med højder at gøre. Du kan komme af med en overdreven angst for højder med hypnose.

Tidligere klient udtalter

Jeg er skorstensfejer og fik pludselig et problem med at stå på stiger. Det var så invaliderende, at jeg overvejede at sige mit job op. Heldigvis hjalp hypnose på min højdeskræk, og jeg er stadig skorstensfejer.

Lider du af en fobi?

Man kan have fobi for næsten alt. De fleste skal kun bruge 1-3 behandlinger, men har du mange problematikker, skal du muligvis have flere sessioner for at ændre dine tanke- og handlingsmønstre.

Hypnose er enkelt og effektivt!

Typiske fobier
Book en tid til
behandling med hypnose

Ønsker du at booke en tid til behandling, så kontakt mig i dag.

eller