Hypnose mod angst

Hvad er angst, og hvordan kan hypnose hjælpe?

Angst er en naturlig reaktion på oplevet fare. Men nogle mennesker reagerer på begivenheder eller i situationer, der ikke almindeligvis udløser angst. Angst kan behandles både psykologisk og medicinsk, og langt de fleste kan slippe helt af med angsten eller reducere den, så de kan leve med den. 

Hvis du er angst eller lider af angstanfald, så ved du, at det hæmmer dig i at leve livet fuldt ud. Slip af med din angst med en effektiv hypnose behandling. Hypnosen fjerner de tanker, som blokerer for fornuften, når angsten presser sig på. 

Hypnose mod eksamensangst

Eksamensangst vil ofte være forbundet med stærkt fysisk ubehag, koncentrationsbesvær og angstfyldte forestillinger om, hvad der kan gå galt i eksamenssituationen. Eksamensangst er meget udbredt og kan nemt fjernes med hypnose.

behandling af angst med hypnose
hypnose mod social angst

Hypnose mod social angst

At opleve social angst er en udbredt og invaliderende lidelse. For mennesker, der lider af social angst har ikke nødvendigvis mindre lyst til at være sammen med andre mennesker – de er blot hæmmet af deres egen følelse af at være kejtet eller forkert. Med målrettet terapi under hypnose er det muligt at ændre på hjernens automatreaktioner og enten fjerne angsten eller reducere den. I de fleste tilfælde uden at lede efter årsagen bag.

Hypnose mod præstationsangst

Præstationsangst er næsten altid forbundet med stor ubehag – både mentalt som kropsligt. Præstationsangst kan hæmme din karriere og dit forhold. Hypnose hjælper med at forandre dit tankemønster, så du ikke længere oplever situationerne som en trussel.

hypnose mod præstationsangst
hypnose mod sexuelle problemer

Hypnose mod sexuelle problemer

Seksuelle problemer kan afhjælpes med hypnose. Det kan være manglende sexlyst, rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang, for meget eller for lidt sex, pornoafhængighed m.m. Hypnose finder årsagen til problemer og giver tro på, at problemerne er i fortiden,ved at anvende fremtidige billeder.

Book en tid til
behandling med hypnose

Ønsker du at booke en tid til behandling, så kontakt mig i dag.

eller